Μπαπέ: Προσέφυγε κατά της Παρί Σεν Ζερμέν και διεκδικεί 55 εκατ. ευρώ

Newsroom
Μπαπέ - Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ κατήγγειλε την Παρί Σεν Ζερμέν στη γαλλική λίγκα και την UEFA, ζητώντας την αποπληρωμή χρωστούμενων μισθών του που αγγίζουν τα 55 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα «Le Monde», ο Κιλιάν Μπαπέ προσέφυγε στην επιτροπή επίλυσης διαφορών της γαλλικής λίγκας και την UEFA, απαιτώντας την καταβολή των 55 εκκατομυρίων ευρώ που του οφείλει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μπαπέ που αποτελεί παρελθόν από τον γαλλικό σύλλογο εδώ και δύο μήνες, αφού αποχώρησε ως ελεύθερος και υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά την αποχώρησή του, το διαζύγιο με την Παρί μόνο βελούδινα δεν ολοκληρώθηκε. Ο Γάλλος σταρ διεκδικεί την τελευταία δόση του πριμ υπογραφής του τελευταίου συμβολαίου του με την Παρί, ύψους 36 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και την αποπληρωμή των μισθών του για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο. Επιπλέον, απαιτεί και το «μπόνους ηθικής» για τους ίδιους μήνες, όπως προβλέπεται στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, από την πλευρά της, δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια επίσημη ανακοίνωση ή αντίδραση. Ωστόσο, από την αρχή της διαμάχης, ο γαλλικός σύλλογος υποστηρίζει ότι ο Μπαπέ είχε συμφωνήσει το προηγούμενο καλοκαίρι να παραιτηθεί από μέρος των μπόνους του, λόγω της απουσίας του από την ομάδα για έναν μήνα.

Το ζήτημα παραμένει ανοιχτό και αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις τόσο από τη γαλλική λίγκα όσο και από την UEFA.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα