Λανς, μεταγραφές: Ενισχύεται με φορ από την Ίντερ, μια «ανάσα» μακριά από τον Σατριάνο

Newsroom
Μαρτίν Σατριάνο

bet365

Η Λανς, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα playoffs του Conference League, είναι έτοιμη να ενισχύσει το ρόστερ της με τον δανεισμό του επιθετικού Μαρτίν Σατριάνο από την Ίντερ.

Η Λανς, που μετρά αντίστροφα για το ματς με τον Παναθηναϊκό στα playoffs του Conference League (22/08), βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής μεταγραφής, καθώς ο γαλλικός σύλλογος έχει συμφωνήσει με την Ίντερ για τον δανεισμό του επιθετικού Μαρτίν Σατριάνο.

Ο 23χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος εντάχθηκε στην Ίντερ το 2020, επέκτεινε τη συνεργασία του με τον ιταλικό σύλλογο έως το 2027. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή τη σεζόν θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Λανς.

Ο δανεισμός του Σατριάνο αναμένεται να προσφέρει νέα δυναμική στην ομάδα της Λανς, που επιθυμεί να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σατριάνο την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπρεστ, με την οποία είχε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 6 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα