Λανς, μεταγραφές: Ενίσχυση και στα «φτερά», συμφώνησε με την Μπέρνλι για τον Ζαρουρί

Ανάς Ζαρουρί

bet365

Μετά τον φορ Σατριάνο, η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Λανς, ενισχύεται και στα εξτρέμ, αφού τα βρήκε σε όλα με την Μπέρνλι για την απόκτηση του 23χρονου Ανάς Ζαρουρί.

Η Λανς μετρά αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι της κόντρα στον Παναθηναϊκό στα Play-Off του Conference League, όμως παράλληλα «τρέχει» τον μεταγραφικό της σχεδιασμό στο... φουλ. Μετά τον σέντερ φορ Μαρτίν Σατριάνο, οι Λανσουά ενισχύονται και στα «φτερά».

Όπως μετέδωσε το Foot Mercato, έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Μπέρνλι για την απόκτηση του Ανάς Ζαρουρί, που θα τους κοστίσει 9 εκατομμύρια ευρώ. Ο 23χρονος είναι διεθνής με το Μαρόκο, αγωνίζεται σε κάθε θέση της επίθεσης αλλά κυρίως ως αριστερό εξτρέμ και πέρασε το δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν ως δανεικός στη Χαλ. Συνολικά πέρυσι, μέτρησε 21 συμμετοχές στην Αγγλία με 2 γκολ και 3 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα