Παρί Σεν Ζερμέν - Μονπελιέ 6-0: Σίφουνας με επιβλητική εξάρα

Παρί Σεν Ζερμέν - Μονπελιέ 6-0: Σίφουνας με επιβλητική εξάρα

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν

bet365

Η Παρί έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στη Μονπελιέ και με το επιβλητικό 6-0 χάρισε μια παράσταση στους οπαδούς της για το 2/2 στη Ligue 1.

Η Παρί έχει ξεκινήσει με... φόρα τη νέα σεζόν. Μετά την τεσσάρα στην πρεμιέρα στην έδρα της Χάβρης, οι Παριζιάνοι έφτασαν τα δέκα γκολ μέσα στις δυο πρώτες αγωνιστικές καθώς διέλυσαν τη Μονπελιέ με 6-0 στο Παρίσι για το 2-2 στη Ligue 1.

Μόλις στο 4΄ο Μπαρκολά με εντυπωσιακό τελείωμα άνοιξε το σκορ, προτού ο Ασένσιο ανεβάσει τον δείκτη του σκορ είκοσι λεπτά αργότερα με όμορφο τελείωμα. Οι Παριζιάνοι διατηρούσαν τον έλεγχο του αγώνα, είχαν αποκτήσει ένα ασφαλές σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο δεν έδειξαν καμία πρόθεση να πατήσουν φρένο.

Στο 53΄ο Μπαρκολά με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε συνέχεια στα γκολ, ο Χακίμι πέντε λεπτά αργότερα ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ και τελικά η καταιγίδια ολοκληρώθηκε στο 60΄με όμορφο τελείωμα του Ζαΐρ Εμερί.

Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε στο 82΄ο Λι Κανγκ Ιν με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Πάτσο, Μέντες, Ζοάο Νέβες (68΄Φαμπιάν Ρουίθ), Βιτίνια, Ζαΐρ Εμερί (78΄Εμπαγιέ), Μπαρκολά (62΄Ντουέ), Ντεμπελέ (62΄Λι Κανγκ Ιν), Ασένσιο (62΄Ασένσιο)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα