Λυών - Μονακό 0-2: Άνετο «διπλό» για τους Μονεγάσκους

Άρτεμις Κλεφτάκη
monaco

bet365

Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, η Μονακό νίκησε με 2-0 τη Λυών εκτός έδρας, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς. Μέτρια η εικόνα της ομάδας του Πιέρ Σαζ που γνώρισε τη δεύτερη ήττα της.

Με το διπλό έφυγε η Μονακό από την έδρα της Λυών για τη 2η αγωνιστική της Ligue 1, επικρατώντας με 2-0, σκοράροντας και τα δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς, πήραν τη νίκη που άξιζαν βάσει της εικόνας τους, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Οι Μονεγάσκοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να βρουν κάποιο γκολ. Στο 24' ο Εμπολό είχε μία καλή στιγμή, ενώ έξι λεπτά μετά, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου, ο Μιναμίνο σημάδεψε τον τερματοφύλακα και το δοκάρι.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έγιναν πιο δραστήριοι, χωρίς όμως να απειλήσουν. Η Μονακό πήρε αυτό που δικαιούνταν βάσει της εικόνας της, ανοίγοντας το σκορ στην πρώτη της καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος.

Στο 65', Ο Αλκιούτσε συνεργάστηκε άψογα με τον Μπεν Σεγκίρ, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα για το 1-0 των φιλοξενούμενων. Τους τρεις βαθμούς «σφράγισε» στο 80' ο Καμαρά, σκοράροντας προ κενής εστίας μετά το γύρισμα του Ουτάρα. Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ματς, παρά το ότι οι Μονεγάσκοι μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του σκόρερ Καμαρά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με τη νίκη αυτή, η Μονακό έκανε το 2/2 φτάνοντας τους έξι βαθμούς, ενώ η Λυών ηττήθηκε σε δεύτερο σερί αγώνα, μετά το 3-0 από τη Ρεν στην πρεμιέρα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα