Λυών - Στρασβούργο 4-3: Πρώτη νίκη με φοβερή ανατροπή στη ματσάρα

Ιάσονας Θεριός
Λυών

bet365

Η Λυών βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στο Στρασβούργο, αλλά βρήκε τον τρόπο να πάρει μεγάλη νίκη (4-3) με ανατροπή και τρία γκολ σε έντεκα λεπτά για να κάνει... ποδαρικό στη Ligue 1.

Αλύγιστη Λυών, πήρε το πρώτο της τρίποντο. Μετά τις ήττες από Ρεν και Μονακό στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Ligue 1, όλα έδειχναν ξανά... μηδέν εις το πηλίκο για τους Λιονέ, που όμως, παρ'ότι φλέρταραν με την ήττα, βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν ιδανικά. Η ομάδα του Πιερ Σαζ «λύγισε» με φοβερή ανατροπή και τεσσάρα (4-3) το Στρασβούργο εντός έδρας και μάζεψε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής βρέθηκε για τη Λυών ο επιθετικός Μαμά Μπαλντέ, που έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νανάσι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 2' και ο Τολισό ισοφάρισε στην εκπνοή του πρώτου μέρους, λίγο πριν τα γκολ των Σάντος (48') και Εμεγκά (58') δώσουν ξεκάθαρο προβάδισμα στο Στρασβούργο με το 3-1. Η Λυών ωστόσο δεν τα παράτησε και αρχικά μείωσε με τον Μέιτλαντ-Νάιλς στο 61'. Ο Γκιφτ Όρμπαν ανέλαβε να κρίνει τη μοίρα του ματς, αφού με δύο γκολ στο 63' και το 72' γύρισε τούμπα το παιχνίδι και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα