Μαρσέιγ: Άλλαξε το σήμα της στα 125α γενέθλιά της

Μαρσέιγ: Άλλαξε το σήμα της στα 125α γενέθλιά της

Νίκος Κικίδης
marseille_winnnn

bet365

Η Μαρσέιγ έκλεισε 125 χρόνια ζωής στις 31 Αυγούστου 2024 και παρουσίασε ένα επετειακό σήμα για να γιορτάσει τα ξεχωριστά γενέθλια.

Η Μαρσέιγ έγινε 125 ετών! Οι Μασσαλοί έχουν γενέθλια στις 31 Αυγούστου και γιόρτασε αυτή την ξεχωριστή μέρα με ένα εντυπωσιακό βίντεο που δείχνει πανοραμικά την πόλη και το λιμάνι της Μασσαλίας, με εναλλαγές στο χρόνο και στις σημαντικές περιόδους στην ιστορία του κλαμπ.

Special εμφάνιση στο βίντεο μάλιστα κάνει και ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ! Με αφορμή τα γενέθλια της η Μαρσέιγ δεν έμεινε στο επετειακό βίντεο, καθώς παράλληλα αποφάσισε να αλλάξει και το σήμα της!

Τα παραδοσιακά χρώματα, μπλε και άσπρο κυριαρχούν, ενώ αναγράφονται πάνω και οι ημερομηνίες 1899-2024, το έτος ίδρυσης δηλαδή και η ημερομηνία κατά την οποία η Μαρσέιγ συμπλήρωση 125 χρόνια ζωής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα