Τουλούζ - Μαρσέιγ 1-3: Επιστροφή στις νίκες με υπογραφή Γκρίνγουντ

Newsroom
marseille_winnnn

bet365

Με τον Γκρίνγουντ να καθαρίζει την υπόθεση - νίκη μέσα σε δυο λεπτά, η Μαρσέιγ πέρασε... αέρας με 3-1 από την έδρα της Τουλούζ κι επέστρεψε στις νίκες.

Η παρουσία του Μέισον Γκρίνγουντ στη Γαλλία με τη φανέλα της Μαρσέιγ έχει ξεκινήσει με πολλές υποσχέσεις. Υποσχέσεις που μεταφράζονται σε.... γκολ, όπως τα δυο που σημείωσε στην έδρα της Τουλούζ για να οδηγήσει τους Μασσαλούς σε νίκη με 3-1. Μέσα σε δυο λεπτά ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε δυο γκολ (16΄, 17΄) κι έχτισε τις βάσεις νίκης, οι οποίες ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο στο 52΄με ακόμα ένα γκολ από τον Λουίς Ενρίκε. Με δέκα παίκτες από το 22΄η Τουλούζ αναμενόμενα είχε... παραδώσει πνεύμα και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Μπαμπικά.

«Σεφτέ» στις νίκες η Μπρεστ

Την πρώτη της νίκη στη Ligue 1 πανηγύρισε η Μπρεστ, η οποία «διέλυσε» εντός έδρας με 4-0 τη νεοφώτιστη Σεντ Ετιέν. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και προηγήθηκαν στο 10' με τον Καμαρά που σκόραρε προ κενής εστίας με κοντινή κεφαλιά. Στο 32ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματά τους χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Ντελ Καστίγιο. Απόλυτη κυρίαρχος και στην επανάληψη η Μπρεστ που σημείωσε ακόμη δύο γκολ. Πρώτα με τον Αγιόρκε στο 77' και εφτά λεπτά αργότερα με το δεύτερο πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λαλά, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Στους μηδέν βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές οι Στεφανουά που δεν έχουν βρει ακόμη δίχτυα στο πρωτάθλημα.

«Διπλό» της Ναντ στην έδρα της Μονπελιέ

Σημαντική νίκη πήρε η Ναντ στην έδρα της Μονπελιέ μετά το 3-1, επιβεβαιώνοντας το καλό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε στο 24' ο Αλμπίνε, με τη Μονπελιέ να βρίσκει γρήγορα αντίδραση με τον Άνταμς έξι λεπτά μετά. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Σιμόν έβαλε και πάλι μπροστα τους φιλοξενούμενους ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι. Τη νίκη «σφράγισε» στο 85ο λεπτό ο Μοχάμεντ, με τη Ναντ να φτάνει αισίως στους επτά βαθμούς και να βίσκεται -προσωρινά- στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Μονπελιέ γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και έμεινε στον έναν βαθμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα