Τζιμπρίλ Σισέ: Κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης με αναστολή λόγω κατηγορίας για φορολογική απάτη

Ο Σισέ

bet365

Μπελάδες για τον άλλοτε στράικερ του Παναθηναϊκού που δικάστηκε ερήμην με την κατηγορία της φοροδιαφυγής και φορολογικής απάτης και η πρόταση της έδρας ήταν φυλάκιση με αναστολή για έναν χρόνο και πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ στη Γαλλία, όπως της Equipe και του Ouest France δικάστηκε ερήμην με την κατηγορία της φοροδιαφυγής. Η πρόταση της έδρας ήταν για έναν χρόνο φυλάκισης με αναστολή και 100.000 πρόστιμο και η τελική απόφαση του δικαστηρίου της Μπαστιά θα βγει στις 13 Νοεμβρίου.

Η πλευρά του Σισέ και ο δικηγόρος του Μάλκομ Μουλνταϊά αρνούνται την κατηγορία της φορολογικής απάτης και του... ξεπλύματος χρημάτων. Ο νομικός εκπρόσωπος του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού τόνισε πώς αυτή η υπόθεση υπάρχει εδώ και χρόνια και πώς οι δυσκολίες του Σισέ προέκυψα διότι η λογιστική εταιρεία που ασχολήθηκε με αυτά τα θέματα δεν χειρίστηκε σωστά το συγκεκριμένο πρόβλημα και δεν ενημέρωσε τον άλλοτε στράικερ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ouest France υπάρχει ένα χρέος της τάξεως των 550.000 ευρώ, ποσό που δεν δηλώθηκε από την πλευρά του Σισέ προς τις αρμόδιες οικονομικές Αρχές. Σύμφωνα με την έρευνα υπάρχει και ένα ακόμα φορολογικό χρέος από τη μεριά του Γάλλου που είναι της τάξεως των 230.000 ευρώ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα