Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ 3-1: Συνεχίζουν απτόητοι οι Παριζιάνοι με το απόλυτο 4/4

Άρτεμις Κλεφτάκη
psg_brest

bet365

Νίκη με ανατροπή πέτυχε η Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μπρεστ (2-1), με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να είναι η μοναδική με το απόλυτο Ligue 1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν γλίτωσε τη «γκέλα» με την Μπρεστ χάρη σε ένα δίλεπτο ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου τα γκολ των Ρουίθ και Ντεμπελέ την έβαλαν μπροστά, νικώντας τελικά με 3-1 στο «Παρκ Ντε Πρενς». Στην κορυφή της βαθμολογίας οι Παριζιάνοι με το 4/4 και με 12 βαθμούς, ενώ Μαρσέιγ και Μονακό ακολουθούν με 10, καθώς αμφότερες πήραν τη νίκη σε αυτή την αγωνιστική.

Η Μπρεστ «πάγωσε» το «Παρκ Ντε Πρενς» στο 29ο λεπτό, αόταν ο Ντελ Καστίγιο νίκησε από το σημείο του πέναλτι τον Ντοναρούμα, όμως η απάντηση των Παριζιάνων ήταν άμεση. Ο Ασένσιο βρήκε με γλυκιά σέντρα στο δεύτερο δοκάρι τον Ντεμπελέ που με κεφαλιά νίκησε τον Μπιζό κάνοντας το 1-1.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο δεύτερο μέρος, με την Παρί να «καθαρίζει» το ματς μέσα σε δύο λεπτά. Ο Ρουίθ εκτέλεσε ιδανικά για το 2-1 στο 73' για να έρθει δευτερόλεπτα μετά ο Ντεμπελέ σκοράροντας για δεύτερη φορά και διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Σκρίνιαρ, Μπεράλντο, Μέντες (63' Πάτσο), Λι, Νέβες (80' Μαγιούλου), Ρουίθ, Ντεμπελέ (80' Μπαγιέ), Μπαρκολά (63' Ντουέ), Ασένσιο (71' Κολό Μουανί)

Πήρε το ντέρμπι του Νότου η Μαρσέιγ, «διπλό» για τη Μονακό

Συνέχεια στο εξαιρετικό της ξεκίνημα έδωσε η Μαρσέιγ παίρνοντας τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Νις, στο «Βελοντρόμ». O Μοπέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο ντεμπούτο του, λίγο πριν από το ημίχρονο. Στην επανάληψη, η Μαρσέιγ έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Λουίς Ενρίκε στο 53ο λεπτό. Παρά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Κορνέλιους στο 74', η ομάδα του Ντε Τσέρμπι πήρε τους τρεις βαθμούς, φτάνοντας αισίως τους δέκα.

Με νίκη συνέχισε και η Μονακό μετά το «διπλό» με 3-0 απέναντι στην Οσέρ. Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Κέρερ έβαλε μπροστά τους Μονεγάσκους και ο Βάντερσον διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο 25'. Το τελικό 3-0 υπέρ της Μονακό διαμόρφωσε ο Ζακάρια ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα