Παρί Σεν Ζερμέν: Συνελήφθη δάσκαλος των Παριζιάνων που παρενοχλούσε σεξουαλικά παιδιά των ακαδημιών

Παρί Σεν Ζερμέν: Συνελήφθη δάσκαλος των Παριζιάνων που παρενοχλούσε σεξουαλικά παιδιά των ακαδημιών

Newsroom
psg

bet365

Στη σύλληψη ενός 27χρονου δασκάλου που έκανε μάθημα στα παιδιά των ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησαν οι αρχές του Παρισιού λόγω κατηγωριών για σεξουαλική παρενόχληση.

Ένα μεγάλο θέμα που έχει αναστατώσει τη γαλλική ποδοσφαιρική κοινότητα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «RMC». Το γαλλικό Μέσο αποκαλύπτει πως συνελήφθη ένας από τους δασκάλους που έκανε μάθημα στο σχολείο που βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση στα παιδιά των ακαδημιών.

Σύμφωνα με το «RMC» ο 27χρονος δάσκαλος συνελήφθη από τις αρχές του Παρισιού μετά από κατηγορίες παιδιών από την ακαδημία της Παρί. Όπως αναφέρεται, ο 27χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά τα παιδιά με διάφορους τρόπους. Γίνεται λόγος για φιλιά στον λαιμό, ενώ φέρεται να ζητούσε φωτογραφίες και βίντεο από τα παιδιά μέσω των social media.

Ο συγκεκριμένος δάσκαλος έχει ήδη οδηγηθεί σε τμήμα της περιοχής, ενώ όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο ίδιος παραδέχτηκε τις πράξεις του. Το δικαστήριο για την υπόθεση αναμένεται να γίνει στα τέλη του Γενάρη του 2025.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα