Μπεν Γιεντέρ: Σοκαριστικές αποκαλύψεις στη δίκη του - «Με έκλεισε στο αμάξι και αυνανίστηκε μπροστά μου»

Μπεν Γιεντέρ: Σοκαριστικές αποκαλύψεις στη δίκη του - «Με έκλεισε στο αμάξι και αυνανίστηκε μπροστά μου»

ben_yedder_monaco
Συγκλονίζει η κατάθεση της κοπέλας που κατηγορεί τον Γουισάμ Μπεν Γιεντέρ για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού. Οι λεπτομέρειες και η παραδοχή του εθισμού του Γάλλου στο αλκοόλ.

Οι νομικές περιπέτειες καλά κρατούν για τον Γουισάμ Μπεν Γιεντέρ, που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού σε δύο νεαρές κοπέλες. Η δίκη του Γάλλου βρίσκεται σε εξέλιξη και οι λεπτομέρειες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας σοκάρουν.

Αρχικά, ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Μονακό, ομολόγησε πως είναι εθισμένος στο αλκοόλ και δήλωσε πως «ελπίζει να βρει τη λύση για αυτό το πρόβλημα», πως «είναι κάτι που δουλεύει με ειδικό ψυχολόγο». Συγκλονιστικά ωστόσο, είναι όσα η μια από τις δύο κατήγορους ισχυρίζεται πως συνέβησαν το βράδυ του σχετικού συμβάντος.

Σύμφωνα με το RMC, η - 19χρονη τότε - κοπέλα υποστήριξε, μέσω του εισαγγελέα, πως ο Μπεν Γεντέρ βρισκόταν στο αμάξι του με ένα μπουκάλι ουίσκι και σταμάτησε μπροστά στην παρέα της. Την κοίταξε έντονα και την κάλεσε να μπει στο αυτοκίνητο μαζί με έναν φίλο της. Ο Γάλλος οδήγησε μέχρι να φτάσει σε ένα άδειο, υπόγειο πάρκινγκ και να διατάξει τον δεύτερο άνδρα του να βγει από το όχημα. «Τότε, έβαλες το χέρι σου ανάμεσα στους μηρούς της και προσπάθησες να τη φιλήσεις. Σου είπε πως δεν ενδιαφέρεται κι εσύ δεν την άφησες να φύγει. Βρέθηκε κλεισμένη στο αμάξι κι εσύ προσπάθησες να αυνανιστείς μπροστά της», ήταν τα λόγια του εισαγγελέα.

Στη συνέχεια, η κοπέλα βρήκε τρόπο να βγει από το αμάξι και να κρυφτεί πίσω από έναν κάδο, μέχρι να αναζητήσει καταφύγιο σε ένα κοντινό σπίτι μιας φίλης της. Μάρτυρες της υπόθεσης κατέθεσαν πως ο Μπεν Γιεντέρ στο αυτοκίνητο φαινόταν «μεθυσμένος και επιθετικός». Ο Γάλλος έχει συλληφθεί για οδήγηση σε κατάσταση μέθης πολλάκις και έχει ακόμα μια υπόθεση για σεξουαλική επίθεση ανοιχτή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα