Ρεμς-Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Γκέλα για τους Παριζιάνους και τέλος στο νικηφόρο σερί

Άρτεμις Κλεφτάκη
psg-reims

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν «κόλλησε» στο 1-1 με τη Ρεμς και απώλεσε τους πρώτους της βαθμούς στη σεζόν. Σκόρερ για τους Παριζιάνους ο Ντεμπελέ που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα.

Τους πρώτους της βαθμούς στη Ligue 1 άφησε η Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Ρεμς για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ισοπαλίες σημειώθηκαν και στις άλλες δύο αναμετρήσεις της ημέρας, με τα «σωτήρια» τέρματα να σημειώνονται στα τελευταία λεπτά.

Η Ρεμς προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με το γκολ του Νακαμούρα βάζοντας άγχος στους Παριζιάνους με το «καλημέρα», καθώς η ομάδα του Λουίς Ενρίκε βρέθηκε σε κυνηγάει το σκορ σε δεύτερο σερί ματς στο πρωτάθλημα.

Η Παρί είχε την μπάλα στα πόδια της με την κατοχή να φτάνει σχεδόν στο 80%, αλλά της έλειπε το πιο σημαντικό, το γκολ. Το οποίο τελικά βρήκε στο 68ο λεπτό με τον Ντεμπελέ να πετυχαίνει το τέταρτο τέρμα του στη φετινή Ligue 1. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και κάπως έτσι έλαβε τέλος το απόλυτο των Παριζιάνων, οι οποίοι εξακολουθούν να είναι στην 1η θέση με 13 βαθμούς.

«Βροχή» από γκολ στη Λιλ, μοιρασμένοι οι βαθμοί

Η Λιλ αν και προηγήθηκε με δύο γκολ, είδε το Στρασβούργο να σημειώνει ανατροπή, ωστόσο κατάφερε να βρει την ισοφάριση στο φινάλε και με το τελικό 3-3 έδωσε τέλος σε ένα σερί τριών αρνητικών αποτελεσμάτων.

Ο Ζεγκρόβα σκόραρε δις στο 15' και στο 27' δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στη Λιλ, η οποία ωστόσο το απώλεσε πριν από το ημίχρονο. Το Στραβούργο μείωσε αρχικά στο 30' με τον Σάντος, ενώ στο 42' έκανε το 2-2 με τον Εμεγκά. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή με το γκολ του Νανασί στο 66'. Η Λιλ χρειάστηκε το εύστοχο πέναλτι του Ντέίβιντ στο 84' για να γλιτώσει από ακόμη μία ήττα, παίρνοντας τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Λανς έσωσε το βαθμό με «buzzer beater»

Ρεν και Λανς μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο «Ροαζόν Παρκ», μετά από το ισόπαλο 1-1. Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 24' χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Καλιμουέντο. Στην επανάληψη, η Λανς έψαξε το γκολ και το βρήκε στο έκτο λεπτό του επιπλέον χρόνου. Ο Ενζολά σκόραρε προ κενής εστίας, μετά την άστοχη έξοδο του Μανταντά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα