Λυών - Μαρσέιγ 2-3: Σοκ στο 90+5' πριν το ραντεβού με Ολυμπιακό!

Newsroom
Λυών

bet365

Σε ένα τρελό ματς, η Μαρσέιγ... σόκαρε τη Λυών πριν το ραντεβού της δεύτερης με τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 2-2 στο 93', αλλά οι Μασσαλοί πήραν τη νίκη στο 90'+5'.

Η Λυών λίγες ημέρες πριν το ραντεβού με τον Ολυμπιακό γνώρισε εντός έδρας ήττα 3-2 στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ. Σε ένα... τρελό ματς, η αντίπαλος των Πειραιωτών που έπαιζε από το 5ο λεπτό με παίκτη περισσότερο είδε τους Μασσαλούς να κάνουν την ανατροπή, να μην επηρεάζονται από την ισοφάριση στο 90+3' και να παίρνουν το τρίποντο στο 90+5'.

Me 3-5-2 παρουσιάστηκε η Λυών και τους Ματα, Τσαλετα - Τσαρ και Ταλιαφίκο στην άμυνα, Μέιτλαντ - Νάιλς, Βινίσιους στα άκρα, Μάτιτς, Βερετού και Τολισό στα άκρα, ενώ στην επίθεση ήταν οι Ορμπαν, Λακαζέτ. Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 5ο λεπτό είδαν τον Μπαλέρντι να δέχεται δυο κίτρινες κάρτες και να μένουν με παίκτη λιγότερο. Η Λυών πήρε τον έλεγχο, πίεσε, χάνοντας ευκαιρίες. Η μεγαλύτερη ήρθε στις καθυστερήσεις του α' μέρους, με τον Λακαζέτ να χάνει πέναλτι. Δυνατό ξεκίνημα για τη Λυών στο β' μέρος, με τον Τσαλέτα Τσαρ να δίνει προβάδισμα στο 53ο λεπτό.

Η Μαρσέιγ εκμεταλλεύθηκε τις αμυντικές αδυναμίες της Λυών, ισοφάρισε στο 69' με τον Λιρόλα και στο 82' ο Γκαρσία πέτυχε το 2-1. Οι γηπεδούχοι ρίσκαραν και στο 93' βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Εξαιρετική ενέργεια του Ματα, υπέροχο τελείωμα του Τσερκί για το 2-2. Τίποτα δεν είχε τελειώσει, αφού στο 95' ο Ρόου με τρομερή ενέργεια διαμόρφωσε το 3-2 παγώνοντας το «Groupama Stadium».

Θυμίζουμε, πως την Πέμπτη (26/9) η Λυών υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με το βόρειο και το νότιο τμήμα του γηπέδου να είναι κλειστά λόγω τιμωρίας.

Δεύτερη σερί νίκη για τη Μονακό

Με νίκη συνέχισε η Μονακό που νίκησε τη Χάβρη με 3-1. Ο Τέζε άνοινε το σκορ για τους Μονεγάσκους μόλις στο 9', προτού οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίσουν στο 30'. Στην επανάληψη, με γκολ των Μπεν Σεργκίρ και Μπαλογκάν στο 66' και το 70', αντίστοιχα, η Μονακό έφτασε στη νίκη και ανέβηκε στην 3η θέση με 13 βαθμούς, όσους έχουν Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ.

Μετά την «παρεθνική» της νίκη στο Champions League, η Μπρεστ πήρε το τρίποντο απέναντι στην Τουλούζ με 2-0. Ο Μπαλντέ άνοιξε το σκορ για τους Πειρατές στο 21' και παρά στην κόκκινη κάρτα του Ρόι στο 36', η Μπρεστ άντεξε και διαμόρφωσε το 2-1 στο 90+1' με τον Φεβρ.

Η Μονπελιέ «καθάρισε» σε δέκα λεπτά την αναμέτρηση με την Οσέρ, επικρατώντας με 3-2. Η Οσέρ πήρε το προβάδισμα με τον Τραορέ στο 18'. Με τα τέρματα των Άνταμς και Σανιάν στο 65', το 71' και το 75' η Μονπελιέ ανέτρεψε την κατάσταση στην επανάληψη, ενώ οι φιλοξενούμενοι απλώς μείωσαν στο 72' για το τελικό 3-2.

Ανζέ και Ναντ έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Η Ναντ προηγήθηκε στο 18' με τον Λεπενάντ, ενλω οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν το ματς έξιε λεπτά μετά με το εύστοχο πέναλτι του Αμπντέλι. Το 1-1 δεν άλλαξε έως τη λήξη του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα