Λουίς Ενρίκε: «Ο Μπαπέ είναι υπέροχος άνθρωπος και παίκτης, κρίμα που πήγε στη Ρεάλ»

Νίκος Κικίδης
Μπαπέ

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε αποθέωσε τον Κιλιάν Μπαπέ στις τελευταίες του δηλώσεις τον χαρακτήρισε ως έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και ποδοσφαιριστή.

Μετά από επτά χρόνια παρουσίας στο Παρίσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κιλιάν Μπαπέ άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του το καλοκαίρι όταν υπέγραψε ως ελεύθερος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι τελευταίοι του μήνες μάλιστα ως Παριζιάνος αποδείχθηκαν επεισοδιακοί, καθώς η Παρί αρνήθηκε αν του καταβάλλει μισθό από τον Απρίλιο και οι δυο πλευρές πλέον έχουν ακολουθήσει τη νομική οδό για να λύσουν την υπόθεση.

Παρά τα προβλήματα ωστόσο που προέκυψαν με τη διοίκηση, ο Μπαπέ φαίνεται πως άφησε καλές εντυπώσεις στον τελευταίο του χρονικά προπονητή στο Παρίσι, Λουίς Ενρίκε ο οποίος τον χαρακτήρισε ως έναν εξαιρετικό παίκτη και άνθρωπο.

«Στην περίπτωση του Κιλιάν, γνώρισα έναν υπέροχο παίκτη. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, όπως σπάνια συμβαίνει για έναν παίκτη αυτού του επιπέδου. Άνθρωπος, στοργικός. Είναι υπέροχος παίκτης. Τι κρίμα που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά για εμάς. Είναι μέρος του παιχνιδιού και δεν έχω τίποτα για να τον κατακρίνω» τόνισε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα