Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν 3-1: Ο Μπαρκολά υπέγραψε το τρίποντο των Παριζιάνων

Νίκος Κικίδης
Μπαρκολά

bet365

Ο Μπαρκολά έδωσε συνέχεια στη δαιμονιώδη του φόρμα και με δυο γκολ απέναντι στη Ρεν σφράγισε τη νίκη με 3-1 για την Παρί που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Ένα μεγάλο αστέρι έσβησε στο Παρίσι, ώστε ένα νέο να βρει τον απαιτούμενο χώρο για να λάμψει. Ο Κιλιάν Μπαπέ το καλοκαίρι έφυγε για τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Μπαρκολά βρήκε την ευκαιρία του να αναδυθεί. Με ακόμα δυο γκολ υπέγραψε τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1 απέναντι στη Ρεν, έφτασε τα έξι στη Ligue 1 σε ισάριθμους αγώνες και βαδίζει στα χνάρια του αστέρα που κλήθηκε να γεμίσει τα παπούτσια!

Αν και το VAR έκοψε τα φτερά των γηπεδούχων ακυρώνοντας το προβάδισμα στο 6΄, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο 30΄όταν ο Μπαρκολά με τρομερό πλασέ σημάδεψε γωνία για να ανοίξει το σκορ. Η Παρί ήταν κυρίαρχη στον αγώνα και στο 58΄βρήκε και δεύτερο γκολ όταν ο Μπαρκολά σημάδεψε το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Λι Κανκ Ιν πήρε την κεφαλιά για το 2-0.

Στο 68΄ο Γάλλος σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με τελείωμα στη γωνία, με τη Ρεν να μειώνει σε 3-1 στο 75΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλιμουέντο. Το γκολ έδωσε ώθηση στους φιλοξενούμενους που βρήκαν ξανά δίχτυα στο 88΄αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι.

Κάπως έτσι το 3-1 έμεινε μέχρι το τέλος που έθεσε ξανά την Παρί σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων και παράλληλα στην κορυφή, στο +3 με ματς περισσότερο από τη Μαρσέιγ.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Σαφόνοφ, Χακίμι, Μαρκίνιος (69΄Σκρίνιαρ), Πάτσο, Μπεράλδο, Ζοάο Νέβες, Ζαΐρ Εμερί, Ρουίθ (69΄Μαγιουλού), Ντεμπελέ (82΄Εμπαγιέ), Μπαρκολά (69΄Κόλο Μουανί), Λι

Νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές για την Οσέρ

Η Οσέρ επικράτησε 3-0 της Μπρεστ για την 6η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Το σκορ άνοιξε στο 26’ ο Οβούσου, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Τζουμπάλ με πέναλτι έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 59’ ο Τραορέ. Η Οσέρ μετά το σημαντικό τρίποντο που πήρε ανέβηκε στην 12η θέση της βαθμολογίας και άφησε 13η την αντίπαλό της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα