Ενρίκε για Ντεμπελέ: «Είμαι σκληρός όταν πρέπει να είμαι, οταν ένας παίκτης δεν συμμορφώνεται τότε απομακρύνεται»

Ενρίκε για Ντεμπελέ: «Είμαι σκληρός όταν πρέπει να είμαι, οταν ένας παίκτης δεν συμμορφώνεται τότε απομακρύνεται»

Luis Enrique Dembélé

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε εξήγησε την απόφασή του να αφήσει εκτός τον Ντεμπελέ για πειθαρχικά ζητήματα και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Παρί από την Άρσεναλ.

Ο Λουίς Ενρίκε κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση με τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την απόφασή του να τον αφήσει εκτός αποστολής στον αγώνα με την Άρσεναλ για το League Phase του Champions League. Ο Ισπανός προπονητής, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι είναι αυστηρός όταν χρειάζεται.

«Όταν ένας παίκτης δεν συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις του, τον απομακρύνω. Όταν, όμως, ανταποκρίνεται, είναι έτοιμος να επιστρέψει. Είμαι σκληρός όταν πρέπει να είμαι σκληρός και πιο ανεκτικός όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Αυτός είναι ο ρόλος μου», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πριν τον επερχόμενο αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νις.

Να θυμίσουμε πως ο 27χρονος Γάλλος είχε μείνει εκτός αποστολής στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τους Gunners λόγω «προβλήματος αφοσίωσης στην ομάδα», όπως εξήγησε ο Λουίς Ενρίκε. Αυτή η απόφαση προήλθε από πειθαρχικό ζήτημα που είχε αναδειχθεί σε προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Ρεν, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η Παρί ηττήθηκε με 2-0 από την Άρσεναλ, με τον Λουίς Ενρίκε να αναλαμβάνει την ευθύνη για το αποτέλεσμα, δηλώνοντας: «Οι αποφάσεις μου είναι δικές μου, και αν δεν φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, η ευθύνη πέφτει σε εμένα».

Τέλος, ο Λουίς Ενρίκε υπερασπίστηκε τον Ντοναρούμα, ο οποίος επικρίθηκε έντονα για τα γκολ που δέχτηκε από τους Κανονιέρηδες, ζητώντας από τα Μέσα να στρέψουν τις κριτικές πάνω του: «Αφήστε τον ήσυχο και επικρίνετε εμένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα