Νις - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Γκέλα για τους Παριζιάνους που έπεσαν από την κορυφή

Άρτεμις Κλεφτάκη
psg

bet365

Δύο βαθμούς άφησε στην έδρα της Νις η Παρί Σεν Ζερμέν και έπεσε στη δεύτερη θέση μετά το ισόπαλο 1-1 , πίσω από τη Μονακό. Συνέχισαν με νίκες Λυών, Μπρεστ και Ρεμς για την 7η αγωνιστική της Ligue 1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Νις για την 7η αγωνιστική της Ligue 1, καθώς έμεινε στο 1-1 και «γκρεμίστηκε» από την κορυφή της βαθμολογίας. Η Νις μπήκε μπροστά στο σκορ χάρη στο... τυχερό γκολ του Αμπντί, αφού η μπάλα κόντραρε και ξεγέλασε τον Ντοναρούμα στο 39ο λεπτό, καταλήγοντας στα δίχτυα του Ιταλού. Στην επανάληψη, η Παρί βρήκε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης με τον Μέντες να χρίζεται σκόρερ με ωραίο συρτό σουτ έξω από την περιοχή (52'). Δύο λεπτά μετά, οι Παριζιάνοι είχαν διπλή χαμένη ευκαιρία ώστε να κάνουν την ανατροπή, αλλά πρώτα ο Μπούλκα απέκρουσε το σουτ του Μπαρκολά και στη συνέχεια το δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Μαρκίνιος. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με την Παρί να έχει πλέον 17 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Μονακό.

Η Ρεμς έδωσε συνέχεια στις υψηλές πτήσεις

Ακόμη μία νίκη πανηγύρισε η Ρεμς αυτή τη φορά επικρατώντας με 4-2 της Μονπελιέ. Μουνέτσι (6') και Νακαμούρα (25') έβαλαν μπροστά τους γηπεδούχους με δύο τέρματα, προτού μειώσει προσωρινά η Μονπελιέ στο 37' με τον Νόρντιν. Ο Ντιακιτέ έκανε το 3-1 στο 57', ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Ο Νόρντιν σκόραρε ξανά στο 90+1', αλλά η Ρεμς «κλέδιωσε» τη νίκη τρία λεπτά με το πέναλτι του Τέουμα. Τέταρτη πλέον στη βαθμολογία με 14 βαθμούς, ενώ η Μονπελιέ βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Δεύτερη σερί νίκη η Λυών, συνέχεια στο αήττητο η Λανς

Η Λυών έχει βρει τα πατήματά της και συνέλεξε ακόμη τρεις βαθμούς μετά το 2-0 απέναντι στη Ναντ. Ο Ταλιαφίκο έδωσε το προβάδισμα στους Λιονέ (22'), ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 54' με το αυτογκόλ του Παλέ.

Αήττητη παραμένει η Λανς μετά την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στο Στρασβούργο. Ενζολά έβαλε μπροστά τη Λανς στο 5', ο Σιλά ισοφάρισε στο 18', με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν εκ νέου προβάδισμα στο 44' με τον Ντιούφ. Το εύστοχο πέναλτι του Ντιαρά έκανε το τελικό 2-2, με τη Λανς να είναι στην έκτη θέση.

Η «αστεράτη» Μπρεστ πάτησε και τη Χάβρη

Με φόρα από τις επιτυχίες της στο Champions League, η Μπρεστ επέστρεψε στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά, θύμα της όταν η Χάβρη, την οποία νίκησε με 2-0. Ο Αγιόρκε έβαλε μπροστά τους Πειρατές στο 12ο λεπτό που είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα από το 48'. Παρότι είδαν τον Χαϊντάρα να αποβάλλεται επίσης στο 73', ωστόσο «κλείδωσαν» τους τρεις βαθμούς με το γκολ του Σαλάχ στο 90+2' φτάνοντας τους εννέα βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα