Πογκμπά: Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Μαρσέιγ ο Γάλλος

Πογκμπά: Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Μαρσέιγ ο Γάλλος

pogba

bet365

Σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τη Μαρσέιγ για να υπογράψει ως ελεύθερος για το δεύτερο μισό της σεζόν βρίσκεται ο Πολ Πογκμπά.

Η έφεση του Πολ Πογκμπά στο CAS για το μέγεθος της τιμωρίας του έπιασε... τόπο, καθώς όπως ανακοινώθηκε, η ποινή του Γάλλου αστέρα μειώθηκε και από τον ερχόμενο Μάρτιο θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και πάλι και να επιστρέψει ολοκληρωτικά στην αγωνιστική δράση.

Ήδη τα σενάρια για το μέλλον του πρώην άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνουν και παίρνουν, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η Γιουβέντους έχει αποφασίσει να του λύσει το συμβόλαιο.

Σύμφωνα με νέο γαλλικό δημοσίευμα, δεν αποκλείεται ο Πογκμπά να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μαρσέιγ. Όπως υποστηρίζει το «NCI Television», ο Πογκμπά βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τη Μαρσέιγ εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο, ο Πογκμπά είναι θετικός στο να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ντε Τσέρμπι. Εάν οι δύο πλευρές καταφέρουν να βρουν τη «χρυσή τομή», τότε ο Πογκμπά θα μπει στις προπονήσεις από τον Γενάρη και θα τεθεί στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού τον Μάρτιο, όταν ολοκληρωθεί η ποινή του όσον αφορά την επιστροφή του 32χρονου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

 
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα