Κατάθεση ψυχής απο Λουίς Ενρίκε: «Είμαι τυχερός, η Χάνα έζησε μαζί μας εννέα χρόνια»

Κατάθεση ψυχής απο Λουίς Ενρίκε: «Είμαι τυχερός, η Χάνα έζησε μαζί μας εννέα χρόνια»

Newsroom
luis_enrique_dor_psg

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη, μιλώντας για το θάνατο της κόρης του, Χάνα, αλλά και για την καριέρα του μετά τη συγκεκριμένη απώλεια που τον «σημάδεψε».

Το 2019, την οικογένεια του Λουίς Ενρίκε συντάραξε ο χαμός της κόρης του Χάνα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 9 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Πέντε χρόνια μετά το τραγικό αυτό γεγονός, ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι της χώρας του, αναλύοντας το πώς εξελίχθηκε η καριέρα του μέσα σε αυτό το διάστημα, καθώς και το πώς τον επηρέασε ο θάνατος του παιδιού του.

«Αν θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό ή άτυχο; Τον θεωρώ τυχερό, πολύ τυχερό. Η κόρη μου, έχουμε χιλιάδες αναμνήσεις από αυτήν, βίντεο, απίστευτα πράγματα. Ήρθε στον κόσμο και έζησε μαζί μας εννέα υπέροχα χρόνια», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής.

«Η μαμά μου δεν μπορούσε να έχει φωτογραφίες της Χάνα. Μέχρι που μια μέρα γύρισα στο σπίτι και της είπα: "Γιατί δεν υπάρχουν φωτογραφίες της, μαμά;". "Δεν μπορώ, δεν μπορώ" μου απάντησε. "Μαμά, πρέπει να βάλεις φωτογραφίες της. Η Χάνα μάς βλέπει ακόμα" της είπα».

 

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα