Paris FC: Red Bull και οικογένεια Αρνό σχεδιάζουν την εξαγορά της

Μάρθα Χωριανοπούλου
PARIS FC

bet365

Η συμφωνία της Red Bull και της οικογένειας Αρνό για την εξαγορά της Paris FC είναι προ των πυλών και αναμένεται να επισημοποιηθεί σήμερα (17/10).

Η Red Bull, μετά το μεγάλο «μπαμ» με τη συμφωνία με τον Γιούργκεν Κλοπ ξαναχτυπά και έχει θέσει ως στόχο την εξαγορά της Paris FC, με την υποστήριξη της οικογένειας Αρνό. Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα σήμερα σήμερα (17/10).

Πιο συγκεκριμένα, η πολυεθνική εταιρεία επιδιώκει να προσθέσει τον γαλλικό σύλλογο στο δίκτυο των ποδοσφαιρικών ομάδων που ελέγχει η Red Bull. Με αυτή την εξαγορά, η Paris FC, που τώρα αγωνίζεται στη Ligue 2, αναμένεται να λάβει σημαντική οικονομική υποστήριξη και να γίνει ο μεγάλος αντίπαλος της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου από την οικογένεια Αρνό (περίπου 55-56%), ενώ η Red Bull θα κατέχει το 15%. Ο σημερινός ιδιοκτήτης της Paris FC, Πιερ Φερασί, θα διατηρήσει το 30% έως το 2027.

Μάλιστα, ο Αντουάν Αρνό, εκπροσωπώντας την οικογένειά του και την Red Bull, εξέφρασε τις σκέψεις του σχετικά με την επικείμενη εξαγορά της Paris FC: «Οι αξίες που μεταφέρει, το πάθος που γεννά, τα συναισθήματα που προκαλεί το ποδόσφαιρο ήταν από καιρό ένα μεγάλο πάθος για εμάς. Οι αθλήτριες και οι νέοι επιδιώκουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους μέσα από αυτό το έργο. Επιθυμούμε να συνεχίσουμε να ενσωματώνουμε τις αξίες των υψηλών προδιαγραφών, την κουλτούρα της προσπάθειας και τον σεβασμό για τις παραδόσεις ενός μεγάλου συλλόγου. Η Paris FC είναι παράδειγμα από πολλές απόψεις και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πιερ Φερασί, ο οποίος παραμένει μέτοχος και στον οποίο βασιζόμαστε ακόμη πολύ ως πρόεδρο και όλα τα μέλη του προσωπικού της Paris FC για την εξαιρετική δουλειά που έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα