Μονακό - Λιλ 0-0: Άντεξαν με δέκα οι πρωτοπόροι Μονεγάσκοι

Άρτεμις Κλεφτάκη
monaco_lille

bet365

Μονακό και Λιλ «κόλλησαν» στο μηδέν για την 8η αγωνιστική της Ligue 1, σε ένα ματς με ελάχιστες καλές στιγμές. Με δέκα έπαιζαν οι Μονεγάσκοι από το 61', μετά τη... γονατιά του Τέζε στο πρόσωπο του αντιπάλου του.

Η Λιλ «χάλασε» το σερί των τεσσάρων νικών της Μονακό μετά το ισόπαλο 0-0 στο «Stade Louis II» για την 8η αγωνιστική της Ligue 1. Χωρίς μεγάλες φάσεις το ματς, η Μονακό έπαιζε με δέκα παίκτες το τελευταίο μισάωρο, αλλά πήρε τον βαθμό που την έφερε στο +3 από την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας όμως ένα ματς παραπάνω.

Κυρίαρχοι οι Μονεγάσκοι στο πρώτο μέρος, δεν κατάφεραν όμως να μετατρέψουν την υπεροχή τους σε γκολ με την καλύτερη ευκαιρία να έρχεται στο 36' με το σουτ του Τέζε να περνάει για λίγο άουτ. Ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε στο 61ο λεπτό για άσχημο χτύπημα με το γόνατο στο κεφάλι του Γκούντμουντσον. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ζακάρια στο 90+1', με τον Σεβαλιέ να σώζει τους φιλοξενούμενους. Παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα, η Λιλ δεν μπόρεσε να φτάσει κοντά στο γκολ και με το τελικό 0-0 προσπέρασε τη Ρεμς, με την οποία ισοβαθμεί (14), ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα