Ligue 1: Καταιγιστική η Μαρσέιγ με πεντάρα, συνεχίζεται το σερί για Λυών

Newsroom
Μαρσέιγ

bet365

Η Μαρσέιγ ήταν σαρωτική στην έδρα της Μονπελιέ και διέλυσε την ουραγό με 5-0 για να μειώσει την απόσταση στο -3 από την κορυφή. Τεσσάρα για τη Λυών που φτιάχνει σερί.

Με... κρότο επέστρεψε η Μαρσέιγ στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Ligue 1. Οι Μασσαλοί δεν έδειξαν κανέναν οίκτο απέναντι στη Μονπελιέ που πάλευε από το 64΄ με δέκα παίκτες, τη διέλυσαν με 5-0 και μείωσαν την απόσταση στο -3 από τις πρωτοπόρες Παρί και Μονακό. Η καλή μέρα μάλιστα φάνηκε από το... πρωί για τους φιλοξενούμενους που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1΄με τον Ουαχί. Στο 36΄ο Χαρίτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ ο Χόιμπεργκ στο 30΄πρακτικά έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή. Στο 58΄ήταν η σειρά του Γκρίνγουντ να βρει δίχτυα και να μετατρέψει τη νίκη σε θρίαμβο, με τον χορό των γκολ να ολοκληρώνεται στο 73΄με τον Λουίς Ενρίκε.

Νωρίτερα η Λυών έδωσε συνέχεια στο εγχώριο σερί κι έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες με το εντυπωσιακό 4-0 στην έδρα της Χάβρης. Το γκολ του Αμπνέρ διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου, με τους Λιονέ να σκορπίζουν τους γηπεδούχους στο β΄μέρος. Αρχικά στο 57΄ο Φοφανά έγραψε το 2-0, ενώ τα γκολ των Λακαζέτ (71΄) και Μπενραχμά (87΄) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Αποτελέσματα Ligue 1:

Χάβρη - Λυών 0-4
Οσέρ - Ρεμς 2-1
Ναντ - Νις 1-1
Τουλούζ - Ανζέ 1-1
Μονπελιέ - Μαρσέιγ 0-5

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα