Κιλιάν Μπαπέ: Νέα νίκη στη δικαστική διαμάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν, καλείται να δώσει τα 55 εκατ. ο Κελαϊφί

Κιλιάν Μπαπέ: Νέα νίκη στη δικαστική διαμάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν, καλείται να δώσει τα 55 εκατ. ο Κελαϊφί

Μπαπέ - Κελαϊφί

bet365

H LFP πήρε το μέρος του Κιλιάν Μπαπέ και αποφάσισε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν υποχρεούται να καταβάλει στον Γάλλο το ποσό των 55 εκατ. το οποίο ο ίδιος διεκδικεί από το καλοκαίρι.

Η Επιτροπή Εφέσεων της League 1 δικαίωσε τον Κιλιάν Μπαπέ και διέταξε την Παρί Σεν Ζερμέν να καταβάλει στον Γάλλο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης το ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ο ίδιος διεκδικεί από τον περασμένο Ιούνιο.

Η Παρί έχει τη δυνατότητα να προσφύγει στην Ανώτατη Επιτροπή της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην προσπάθειά της να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα πριν στραφεί στα πολιτικά δικαστήρια. Ο σύλλογος έχει δηλώσει απερίφραστα ότι δεν προτίθεται να πληρώσει στον 25χρονο το ποσό που σχετίζεται με τα μπόνους και τους μισθούς που του χρωστάει.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος τάχθηκε υπέρ του Μπαπέ και ανακοίνωσε τη σχετική απόφαση, που δεν είναι μεν δεσμευτική, αφού πρώτα κάλεσε τους νομικούς εκπροσώπους των δύο πλευρών σε μία ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση.

Η Παρί ισχυρίζεται ότι ο Γάλλος είχε συμφωνήσει τον Αύγουστο του 2023 να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση του ποσού των 55 εκατ., με προφορική δέσμευση που είχε δοθεί στον πρόεδρο Νασέρ Αλ Κελαΐφι στις 3 Ιανουαρίου. Ο σύλλογος μάλιστα υποστηρίζει ότι αυτή η άτυπη συμφωνία ήταν ένας από τους όρους προκειμένου να τον αφήσει να πάει στη Βασίλισσα.

 

Παρόλα αυτά, η Επιτροπή Εφέσεων της LFP δεν θεωρεί το επειχείρημα αυτό επαρκές ώστε να κάνει δεκτή την προσφυγή της PSG, η οποία θα φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα