Ρεν - Χάβρη 1-0: Επιτέλους... νίκη με γκολάρα του Γκόμες (vid)

Ιάσονας Θεριός
Ρεν

bet365

Χάρη στο πανέμορφο τέρμα του Γκόμες, η Ρεν επικράτησε 1-0 της Χάβρης εντός έδρας και γεύτηκε ξανά τη χαρά της νίκης μετά από τέσσερις αγωνιστικές δίχως θετικό αποτέλεσμα.

Παρ'ότι άξιζε περισσότερα, ένα γκολ αποδείχθηκε αρκετό για τη Ρεν στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Ligue 1. Οι Ρενέ «λύγισαν» τη Χάβρη εντός έδρας και χαμογέλασαν ξανά, πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Έτσι, ανέβηκαν στην 8η θέση, στο -2 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ η φιλοξενούμενη παραμένει στη 16η.

Η Ρεν ήταν αυτή που είχε τα ηνία του ματς και απειλούσε, ούσα αποφασισμένη για το τρίποντο. Τη λύση εν τέλει της την έδωσε Κάρλος Αντρές Γκόμες. Στο πρώτο παιχνίδι που πήρε φανέλα βασικού, ο 22χρονος Κολομβιανός είδε την μπάλα να φτάνει στα πόδια του και στο 54' με φοβερό φαλτσαριστό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του. Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς η Χάβρη, εξαιτίας της κόκκινης του Οπερί στο 90+5'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα