Μονακό - Μαρσέιγ 3-0: «Καθάρισε» με τριάρα και ανέβηκε δεύτερη

Άρτεμις Κλεφτάκη
monaco_marseille

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Μονακό πήρε το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ (3-0), την προσπέρασε στη βαθμολογία και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της Ligue 1.

Η «μάχη» για τη δεύτερη θέση της Ligue 1 καλά κρατεί, με την Μονακό να παίρνει μία σημαντική νίκη απέναντι στη Μαρσέιγ. Οι Μονεγάσκοι πήραν το προβάδισμα στο α' ημίχρονο, σκόραραν ακόμη δύο γκολ στο β' και επικράτησαν με 3-0 προσπερνώντας την ομάδα του Ντε Τσέρμπι στη βαθμολογία.

Το σκορ άνοιξε ο Μιναμίνο μετά από φάση διαρκείας στο 34ο λεπτό στέλνοντας την μπάλα σε κενή εστία από την αδυναμία της άμυνας των Μασσαλών να απομακρύνουν. Τα τέρματα των γηπεδούχων διπλασίασε ο Εμπολό στο 59', ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε από την άσπρη βούλα ο Ζακάρια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (80'). Αποτέλεσμα που έφερε τη Μονακό στην 2η θέση με 53 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Μαρσέιγ.

Η βαθμολογία της Ligue 1

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

1. Παρί Σεν Ζερμέν 74 (28)
2. Μονακό 53 (29)
3. Μαρσέιγ 52 (29)
4. Στρασβούργο 49 (28)
5. Λυών 48 (28)
6. Νις 47 (28)

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα