Νέβιλ: «Δεν θα αρνηθώ το ενδιαφέρον για τους Μέσι και Μπουσκέτς»

Newsroom
Νέβιλ: «Δεν θα αρνηθώ το ενδιαφέρον για τους Μέσι και Μπουσκέτς»

bet365

Ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Φιλ Νέβιλ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της αμερικανικής ομάδας για τον Λιονέλ Μέσι και τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ο τεχνικός της Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Φιλ Νέβιλ ομολόγησε δηλώσεις που παραχώρησε στους «Times» πως το ενδιαφέρον της ομάδας του για τους Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς είναι αλήθεια.

Ο αδερφός του Άγγλου σχολιαστή του Skysports Γκάρι τόνισε πως δεν θα μπορούσε να αρνηθεί πως υπάρχει δόση αλήθειας στην φημολογία για το ενδιαφέρον της αμερικανικής ομάδας για τους Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς, τα συμβόλαια των οποίων με τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Δεν πρόκειται να αρνηθώ πως υπάρχει δόση αλήθειας στην φημολογία πως ενδιαφερόμαστε για τους Λιονέλ Μέσι και Σέρχι Μπουσκέτς...Από τότε που ήρθα στο Μαϊάμι, νομίζω πως έχουμε συνδεθεί με κάθε κορυφαίο ποδοσφαιριστή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Από τον Σέρχιο Ράμος, τον Ντάνι Άλβες, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τον Γουίλιαν, τον Σεσκ Φάμπρεγας, τον Λουίς Σουάρες...όλους αυτούς....

Πάντα θα συνδεόμαστε με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Είχαμε τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν και τον Μπλεζ Ματουιντί. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε μερικούς designated players (παίκτες για τους οποίους μπορούν να υπερβούν τα μισθολογικά όρια) μετά την απόσυρσή τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα