Ατλάντα Γιουνάιτεντ: Πρώτος παίκτης στην ιστορία της που σκοράρει στις δύο πρώτες του συμμετοχές ως βασικός ο Γιακουμάκης

Ο Γιακουμάκης βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί ματς με την Ατλάντα

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Ατλάντα Γιουνάιτεντ που σκοράρει στις δύο πρώτες του συμμετοχές ως βασικός με την φανέλα της.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές με την εμφάνιση της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει ιστορία για την αμερικανική ομάδα. Ο 28χρόνος Έλληνας επιθετικός έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει και στα δύο πρώτα του παιχνίδια με την φανέλα της ομάδας ως βασικός στην σύντομη ιστορία της, αφού εκείνη ξεκίνησε να αγωνίζεται στο MLS μόλις το 2017.

Αυτό συνέβη κόντρα στο Πόρτλαντ την 4η αγωνιστική και κόντρα στους Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς την 6η αγωνιστική, και τα δύο στην έδρα της Ατλάντα. Συνολικά έχει δύο γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, αφού είχε αγωνιστεί ως αλλαγή απέναντι στο Τορόντο και την Σάρλοτ την 2η και 3η αγωνιστική αντίστοιχα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Γιακουμάκης πήρε μεταγραφή για την Ατλάντα Γιουνάιτεντ από την Σέλτικ αντί 4 εκατ. ευρώ στις αρχές του Φλεβάρη που μας πέρασε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα