Γιακουμάκης: Σκόραρε ξανά και επέκτεινε το ρεκόρ του με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ (vid)

Νέο γκολ του Γιακουμάκη

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε και στην τρίτη φορά που αγωνίστηκε ως βασικός, αυτή τη φορά απέναντι στην Νιού Γιορκ Σίτι επεκτείνοντας το ρεκόρ του.

Την εξαιρετική σχέση που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα συνεχίζει να δείχνει ο Γιώργος Γιακουμάκης και στις ΗΠΑ, αφού σκόραρε και στην τρίτη φορά που ξεκίνησε ως βασικός με την φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ στην έδρα της Νιού Γιορκ Σίτι.

Η ομάδα του Έλληνα επιθετικού αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 62ο λεπτό λόγω αποβολής του Ιμπόρα με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οκτώ λεπτά μετά, ο Τιάγκο Αλμάδα έκανε την σέντρα και ο Γιακουμάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, επεκτείνοντας το ρεκόρ του, αφού στο προηγούμενο ματς είχε γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Ατλάντα, που σκοράρει στα δύο πρώτα του ματς ως βασικός με την ομάδα.

Για την ιστορία, η Νιού Γιορκ Σίτι ισοφάρισε σε στο 72' με τον Γκαμπριέλ Περέιρα, το οποίο ήταν και τελικό αποτελέσμα του αγώνα.

Δείτε το γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα