Ηλιάδης: Αποβλήθηκε στον αγώνα της Μόντρεαλ κόντρα στους NY Redbulls (vid)

Αποβλήθηκε με δύο κίτρινες ο Ηλιάδης στον αγώνα της Μόντρεαλ κόντρα στους NY Redbulls (vid)

bet365

Ο Ηλίας Ηλιάδης αποβλήθηκε στο 65ο λεπτό στο σημερινό παιχνίδι της Μόντρεαλ Ίμπακτ με τους Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς, αλλά η ομάδα του πήρε τελικά τη νίκη με 2-0.

Ο Ηλίας Ηλιάδης πραγματοποίησε την πέμπτη του εμφάνιση με την φανέλα της Μόντρεαλ Ίμπακτ στο MLS, η οποία όμως δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε, αφού ο 22χρονος Έλληνας μέσος, που είναι γεννημένος στον Καναδά, αποβλήθηκε στο 65ο λεπτό μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε.

Ο Ηλιάδης κλώτσησε από εκνευρισμό την μπάλα μετά από φάουλ που καταλογίστηκε εναντίον του από τον διαιτητή, με το οποίο προφανώς και διαφώνησε, κι έτσι ο Βάσκες του έβγαλα δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες για το τελευταίο μισάωρο. Αυτό συνέβη ενώ το σκορ του αγώνα ήταν στο 1-0 χάρη στο αυτογκόλ του Ρέγιες στο 25ο λεπτό.

Για την ιστορία το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 2-0 υπέρ της ομάδας του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σοϊνιέρ στο 90+2'.

Δείτε την αποβολή του στο βίντεο (4,25):

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα