Ίντερ Μαϊάμι: O Τάτα Μαρτίνο θα είναι ο νέος προπονητής Μέσι και Μπουσκέτς

Ίντερ Μαϊάμι: O Τάτα Μαρτίνο θα είναι ο νέος προπονητής Μέσι και Μπουσκέτς

bet365

Η Ίντερ Μαϊάμι των Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο προπονητή Χεράρδο Τάτα Μαρτίνο.

Έναν... γνώριμο προπονητή θα βρουν στην Ίντερ Μαϊάμι οι Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς. Το κλαμπ του MLS ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον πολύπειρο Χεράρδο Τάτα Μαρτίνο, ο οποίος είχε κοουτσάρει και τους δυο «αστέρες» στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2013-14.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Ίντερ Μαϊάμι και ξέρω ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά σπουδαία πράγματα. Ο σύλλογος έχει τις απαραίτητες υποδομές για να γίνει ανταγωνιστικός στην περιφέρειά του και πιστεύω ότι με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση του καθενός μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε ο 60χρονος Αργεντινός κόουτς.

Ο πολύπειρος τεχνικός στην καριέρα του έχει περάσει μεταξύ άλλων από τη Νιούελ Ολντ Μπόις, την Αργεντινή, την Ατλάντα του MLS και από τον Γενάρη του 2019 έως τον Νοέμβριο του 2022 ήταν στην εθνική ομάδα του Μεξικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα