Μέσι: Απομένουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες του MLS για να γίνει παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι

Μέσι: Απομένουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες του MLS για να γίνει παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ Μαϊάμι, Κρις Χέντερσον, επιβεβαίωσε πως υπάρχει συμφωνία για τους όρους του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι και απομένουν τα γραφειοκρατικά του MLS.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την επισημοποίηση της «μετακόμισης» του Λιονέλ Μέσι στις ΗΠΑ γαι λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι. Στις 7 Ιουνίου ο Αργεντινός σούπερ σταρ ανακοίνωσε την απόφαση του να πάει στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία προανήγγειλε την μετεγραφή, όμως ακόμα υπάρχουν ανοιχτές διαδικασίες με το MLS που πρέπει να διευθετηθούν.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Τάτα Μαρτίνο, ο αθλητικός διευθυντής του κλαμπ, Κρις Χέντερσον, ανέφερε πως υπάρχει συμφωνία με τον ηγέτη της Αλμπισελέστε και απομένουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες με τη Λίγκα. «Όσον αφορά τον Μέσι, συμφωνούμε στους όρους, αλλά ακόμα δουλεύουμε τα έγγραφα με τη Λίγκα και ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμος να στα μέσα ή στα τέλη Ιουλίου», ανέφερε.

Ο Μέσι θα πρέπει να τα βρει με το MLS και κατόπιν η Λίγκα να τα βρει με τους χορηγούς που θα χρηματοδοτήσουν μέρος του συμβολαίου του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα