Μέσι: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Μπέκαμ στο Μαϊάμι

Νίκος Κικίδης
Μέσι

bet365

Την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στις ΗΠΑ μοιράστηκαν οι Ντέιβιντ Μπέκαμ και Λιονέλ Μέσι λίγες ώρες πριν την παρουσίαση του Αργεντινού στην Ίντερ Μαϊάμι.

Στις ΗΠΑ και την Ίντερ Μαϊάμι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι, με το κλαμπ του MLS να ανακοινώνει το βράδυ του Σαββάτου (15/7) την απόκτησή του μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο όπου κυριάρχησε το ροζ.

Πλέον σειρά παίρνει η παρουσίαση που είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/7) μπροστά σε 18.000 οπαδούς που περιμένουν να το δουν από κοντά με τα χρώματα της Ίντερ Μαϊάμι.

Προς το παρόν πάντως οι φίλαθλοι μπορούν να αρκεστούν με τη φωτογραφία που έβγαλε με τον παλαίμαχο μέσο και ιδιοκτήτη του κλαμπ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία έγινε ανάρπαστη στα social media.

Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι μπροστά στον φακό με τον Αργεντινό να φορά την εμφάνιση της Ίντερ Μαϊάμι που θα συντροφεύει για τα επόμενα χρόνια της καριέρας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα