Μπέκαμ για το ντεμπούτο του Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι: «Πρέπει να είναι έτοιμος, οφείλουμε να τον προστατεύσουμε»

Μέσι

bet365

Το... παράθυρο ενός άμεσου ντεμπούτου για τον Λιονέλ Μέσι με τη φάνελα της Ίντερ Μαϊάμι έκλεισε ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Στους ρυθμούς του Λιονέλ Μέσι κινείται η ποδοσφαιρική Αμερική από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Αργεντινός θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS. Η λαμπερή του παρουσίαση από την Ίντερ Μαϊάμι έγραψε ιστορία όμως πλέον ανήκει στο παρελθόν και έτσι όλοι μετρούν αντίστροφα για το ντεμπούτο.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, συνιδιοκτήτη του συλλόγου, πάντως, αυτό ίσως να μην έρθει άμεσα. Για την ακρίβεια ο Άγγλος δήλωσε πως ο Pulga δύσκολα θα δώσει το «παρών» στο επόμενο παιχνίδι με την Κρουζ Αζούλ (21/07), ματς που οι περισσότεροι είχαν «κλειδώσει» πως ο 36χρονος θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας από τη Φλόριντα.

«Θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στην Κρουζ Αζούλ. Δεν ξέρουμε αν ο Λέο θα παίξει ή αν θα πάρει κάποια λεπτά, γιατί νομίζω πως θα πρέπει να είναι έτοιμος», ανέφερε αρχικά σε συνέντευξή του ο Μπέκαμ.

«Οφείλουμε να τον προστατεύσουμε και να σιγουρευτούμε πως θα είναι έτοιμος, επειδή μόλις έφτασε στο Μαϊάμι. Ο Λέο και ο Τάτα (εννοεί τον Μαρτίνο) θα αποφασίσουν πότε θα παίξει», δήλωσε στη συνέχεια.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι της Ίντερ κόντρα στην Κρουζ Αζούλ θα είναι φυσικά sold out, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων σε resale φλερτάρουν με τα 10.000 δολλάρια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα