Φούντας: Στον «πάγο» από τη DC United, κατηγορία για ρατσιστικό επεισόδιο σύμφωνα με «Athletic»

Εκτός ομάδας στη DC United ο Φούντας

bet365

Ο Ταξιάρχης Φούντας τέθηκε σε αναστολή από τη DC United μαζί με τον συμπαίκτη του, Νάιτζελ Ρομπέρτα, με το «Athletic» να κάνει λόγο για ρατσιστική επίθεση του Έλληνα φορ στην προπόνηση και χειροδικία του Ολλανδού ομοθεσίτη του.

Εκτός ομάδας έθεσε η DC United τον Ταξιάρχη Φούντα και τον συμπαίκτη του, Νάιτζελ Ρομπέρτα, όπως ανακοίνωσε επίσημα το Σάββατο περιορίζοντας την αιτία αυτής της απόφασης σε «πιθανές παραβιάσεις της πολιτικής της Λίγκας».

Η ανακοίνωση του κλαμπ δεν επεκτάθηκε στους λόγους της αποβολής των παικτών, ωστόσο το «Athletic» σύμφωνα με πηγές από το εσωτερικό της ομάδας, κάνει λόγο για ρατσιστική επίθεση του Έλληνα επιθετικού προς τον Ολλανδό φορ, ο οποίος στη συνέχεια χειροδίκησε σε βάρος του.

Η υπόθεση ερευνάται από το MLS μετά την ενημέρωση από τη διοίκηση του κλαμπ για το περιστατικό.

Θυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Φούντας είχε κατηγορηθεί από τον προπονητή και τους παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι για ρατσιστική επίθεση εν ώρα αγώνα σε αντίπαλο, κατηγορία που κρίθηκε αξιόπιστη από την πειθαρχική επιτροπή του MLS αλλά δεν ερευνήθηκε περαιτέρω αφού δεν βρέθηκαν επαρκείς αποδείξεις πως είχε προβεί σε τέτοια ενέργεια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα