Λιονέλ Μέσι: Μαζική αποχώρηση των φίλων της Ίντερ Μαϊάμι αφότου αντικαταστάθηκε (vid)

Newsroom
fans_inter_maiami

bet365

Εκατοντάδες οπαδοί της Ίντερ Μαϊάμι έφυγαν από το γήπεδο μετά την αντικατάσταση του Λιονέλ Μέσι. Εξοργίστηκε ο προπονητής της ομάδας.

Μετά από ένα κινηματογραφικό ντεμπούτο κόντρα στην Κρουζ Αζούλ, ο Λιονέλ Μέσι συνέχισε τα... δικά του σκοράροντας δις και μοιράζοντας ασίστ στο παιχνίδι εναντίον της Ατλάντα Γιουνάιτεντ. Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας ήταν καθοριστικός στην εμφατική επικράτηση της ομάδας του Μαϊάμι απέναντι στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ (4-0). Μόλις το σκορ να είναι ευρύ ο Αργεντινός σταρ αντικαταστάθηκε.

Ο Αργεντινός σταρ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο λαμβάνοντας ένα μεγαλοπρεπές standing ovation, αλλά μόλις εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο, το ίδιο έκαναν και εκατοντάδες οπαδοί με σχεδόν 15 λεπτά να απομένουν στο ματς. Αυτό προκάλεσε την οργή του προπονητή του Μαϊάμι, Τάτα Μαρτίνο.

Αν και είναι απολύτως κατανοητό ότι ο Μέσι είναι το απόλυτο σημείο ενδιαφέροντος, ο προπονητής Μαρτίνο πιστεύει ότι οι φίλαθλοι θα μπορούσαν να μείνουν λίγα λεπτά ακόμα και να χειροκροτήσουν ολόκληρη την ομάδα για την υπέροχη εμφάνισή της. «Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έφυγε όταν βγήκε ο Μέσι, αλλά περίμενα ότι θα έμεναν μέχρι το τέλος για να χειροκροτήσουν την ομάδα», παραπονέθηκε ο έμπειρος κόουτς.

«Η ομάδα μας κυκλοφόρησε πολύ καλά την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο. Ένας αντίπαλος μπορεί να προετοιμαστεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά αυτοί οι δύο παίκτες (Μέσι και Μπουσκέτς) δημιουργούν τους δικούς τους χώρου», δήλωσε ο προπονητής του Μαϊάμι επαινώντας τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα