Λιονέλ Μέσι: Ο νέος πανηγυρισμός του Αργεντινού και οι ερμηνείες (vid)

Newsroom
messi_celebration
Η Ίντερ Μαϊάμι διέλυσε με 4-0 την Ατλάντα Γιουνάιτεντ με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι που αφότου σκόραρε... λάνσαρε έναν νέο πανηγυρισμό!

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε μια ακόμα παράσταση στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι επί της Ατλάντα Γιουνάιτεντ (4-0) και γιόρτασε ένα από τα δύο γκολ του με έναν νέο τρόπο που έχει κάνει τους οπαδούς του ανά την υφήλιο να προσπαθούν να τον ερμηνεύσουν.

Σύμφωνα με την Marca, ο πανηγυρισμός του Αργεντινού απευθυνόταν στην οικογένειά του: τους γιους του Τιάγκο, Τσίρο και Ματέο, τη σύζυγό του Αντονέλα και τη μητέρα του, Σίλια. Όπως σημειώνει το ισπανικό Μέσο, ο pulga πόζαρε ακριβώς όπως ο Thor, με σοβαρή έκφραση στο πρόσωπό του και στρέφοντας το χέρι του μπροστά, αλλά στη συνέχεια χαμογέλασε αφού είδε την αντίδραση των γιων του. Βέβαια σε κάποιους, η κίνηση του Αργεντινού θύμισε τον Darth Vader, χαρακτήρα της διάσημης σειράς ταινιών Star Wars.

Ενώ αρκετά αγγλικά ΜΜΕ «βάφτισαν» τον πανηγυρισμό του Αργεντινού σούπερ σταρ ως... hold my beer celebration στην προσπάθειά τους να ερμηνεύσουν την κίνηση που κάνει με το χέρι του, άποψη που ενστερνίζονται και πολλοί χρήστες του twitter.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.