Λιονέλ Μέσι: Υπέγραψε ακόμα μια νίκη για την Ίντερ Μαϊάμι με δύο γκολ (vids)

messi

bet365

Η Ίντερ Μαϊαμι στο 85' ήταν πίσω στο σκορ με 4-3 αλλά ο «μάγος» Λιονέλ Μέσι έκανε πάλι το θαύμα του, ισοφάρισε (4-4) με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο «Γ» και το Μαϊάμι πήρε τελικώς το ματς και την πρόκριση κόντρα στην Ντάλας στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Ίντερ Μαϊάμι νίκησε στα πέναλτι την FC Dallas μετά από συναρπαστική ισοπαλία 4-4 στη φάση των «16» του Leagues Cup, με τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει δις, τη δεύτερη με απευθείας εκτέλεση φάουλ! Ο Λιονέλ Μέσι έκανε ακόμα μια μαγική εμφάνιση και βοήθησε την Ίντερ Μαϊάμι να φτάσει στα προημιτελικά του Leagues Cup με μια απίστευτη νίκη επί του Ντάλας.

Στο πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι από τότε που μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα, με υπέροχο χαμηλό πλασέ στη γωνία (1-0), πριν το Ντάλας ισοφαρίσει αρχικά και στη συνέχεια προσπεράσει στο σκορ!

Στο 43' ο Κινιόν έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους και λίγο πριν το ημίχρονο ο Κουμουνγκό έκανε την ανατροπή (2-1). Η ομάδα του Τέξας διεύρυνε το προβάδισμά της στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άλαν Βελάσκο (3-1) και κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Μπαίνοντας στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα, το Μαϊάμι ήταν πίσω στο σκορ με 4-2.

Αλλά ο Μέσι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο «Γ» της εστίας «έγραψε» το 4-4 και βοηθήσε την ομάδα του να πάρει τελικώς τη νίκη-πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Αργεντινός ήταν εύστοχος και από την άσπρη βούλα, πέτυχε το πρώτο πέναλτι του Μαϊάμι, πριν ο Πάξτον Πομίκαλ αστοχήσει για το Ντάλας, επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να κερδίσουν τελικώς με 5-3 και να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά!

Το παιχνίδι είχε τέσσερις αλλαγές στο προβάδισμα, τρία γκολ από απευθείας εκτελέσεις φάουλ και δύο αυτογκόλ σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ματς στο αμερικανικό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν.

Εδώ η φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα