Λιονέλ Μέσι: Ο Αργεντινός επέστρεψε αλλά η Ίντερ Μαϊάμι αποκλείστηκε από τα play offs του MLS

ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

bet365

Η σεζόν τελείωσε για τον Λιονέλ Μέσι, που αγωνίστηκε για την Ίντερ Μαϊάμι, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει τον αποκλεισμό της από τα playoffs του MLS.

Αφού έχασε πέντε από τα προηγούμενα έξι παιχνίδια με τραυματισμό στον μηριαίο μηριαίο, ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στη δράση το Σάββατο (07/10), παίζοντας 35 λεπτά σε μια ήττα με 1-0 της Ίντερ Μαϊάμι από την Σινσινάτι που απέκλεισε την ομάδα της Φλόριντα από τα play offs του MLS.

Ο 36χρονος θρύλος της Αργεντινής -που έπαιξε πιο κεντρικά σε αυτό το παιχνίδι από ό,τι σε προηγούμενες εμφανίσεις για την Ίντερ Μαϊάμι- μπήκε στο ματς στο 55ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Τομάς Αβιλές, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του.

Τώρα αναμένεται να αναχωρήσει με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο pulga έχει έναν εντός έδρας αγώνα την Πέμπτη με την Παραγουάη πριν ταξιδέψει στο Περού στις 17 Οκτωβρίου.

Μετά τον αποκλεισμό από τα playoffs η Ίντερ Μαϊάμι θα δώσει ακόμα τρία παιχνίδια, τα δύο εξ' αυτών με τον Μέσι απόντα λόγω των υποχρεώσεών του με την «Αλμπισελέστε». Επιπλέον, θα αγωνίζεται πια μόνο για την περηφάνια της και δύσκολα ο pulga θα ρισκάρει να παίξει.

Ο Μέσι πέτυχε 11 γκολ σε 13 ματς με την Ίντερ Μαϊάμι κι όσο αγωνιζόταν, η ομάδα έκανε ένα εντυπωσιακό σερί με 12 ματς αήττητη. Στα έξι παιχνίδια της απουσίας του όμως, ο σύλλογος της Νότιας Φλόριντας πέτυχε μόλις μία νίκη.

Η ήττα του Σαββάτου, μαζί με τις νίκες πολλών ομάδων πάνω από το Μαϊάμι στον πίνακα, άφησαν την Ίντερ επτά βαθμούς μακριά από την τελευταία θέση των πλέι οφ με μόνο δύο παιχνίδια να απομένουν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα