Μέσι: Κρυφό μήνυμα για τη Χρυσή Μπάλα ή απλή σύμπτωση;

Ανδρέας Σουλάι
messi

bet365

Μια φράση που χρησιμοποίησε και ο επίσημος λογαριασμός της Χρυσής Μπάλας, ήταν αρκετή για να... καταφέρει ο Λιονέλ Μέσι να βάλει «φωτιά» στα social media εν όψει της απονομής του μεγάλου βραβείου,

Στην τελική ευθεία της, έχει μπει πλέον η απονομή της Χρυσής Μπάλας, καθώς σε 20 ημέρες ο νικητής του μεγαλύτερου ατομικού βραβείου θα παραλάβει το «στέμμα» του για τη σεζόν 2022-23.

Σύμφωνα με τους book, μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου, είναι ο Λιονέλ Μέσι, καθώς οι εμφανίσεις του στα γήπεδα του Κατάρ και η επίτευξη του μεγαλύτερου του στόχου με την Αργεντινή, θεωρούνται υπεραρκετά για να του δώσουν την 8η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του.

Μάλιστα, με μια ανάρτηση του, ο ίδιος ο «pulga» έβαλε «φωτιά» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα, ο Μέσι ανέβασε ένα διαφημιστικό βίντεο, χρησιμοποιώντας τη φράση «Work in progress» για λεζάντα.

Λίγες ώρες νωρίτερα ωστόσο, ο επίσημος λογαριασμός της Χρυσής Μπάλας, ανέβασε ένα μικρό βίντεο από τις δουλειές που γίνονται πάνω στο βραβείο, έχοντας γράψει χαρακτηριστικά «Work in progress»... Είτε οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα social media του Μέσι ήθελαν να «ταράξουν» τα... νερά του διαδικτύου, είτε απλά δεν γνώριζαν καθόλου για τη συγκεκριμένη ανάρτηση...

 

MLS Τελευταία Νέα