Ρόις: Προς MLS ο Γερμανός σταρ, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σάρλοτ

Μάρκο Ρόις

bet365

Σύμφωνα με το «Athletic», ο Μάρκο Ρόις βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Σάρλοτ για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του MLS.

Ο Μάρκο Ρόις φαίνεται πως είναι έτοιμος να αλλάξει, όχι μόνο χώρα, αλλά και ήπειρο για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα μετά την αποχώρησή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο 34χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός, που έμεινε ελεύθερος μετά από 12 χρόνια παρουσίας στην ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Σάρλοτ από το MLS όπως αναφέρει το «Athletic». Ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά το αμερικανικό κλαμπ συνεχίζει να δουλεύει εντατικά για την περίπτωσή του.

Για τον Ρόις ενδιαφέρον εξέφρασε πρόσφατα και η Σεντ Λούις, όμως για να μπορέσει οποιαδήποτε ομάδα από την αμερικανική λίγκα να τον αποκτήσει, θα πρέπει να πάρει τα discovery rights του από την Σάρλοτ, κάτι που δεν είναι εύκολο ούτε φθηνό να συμβεί, δεδομένου του ενδιαφέροντος που υπάρχει από την ομάδα αυτή για τον παίκτη.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μάρκο Ρόις πραγματοποίησε 41 συμμετοχές σκοράροντας εννέα γκολ και δίνοντας δέκα ασίστ σε 2.263 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα