Γιακουμάκης: Μετά την Κρουζ Αζούλ και οι Κλαμπ Αμερικά και Κορίνθιανς για τον Έλληνα φορ

Γιακουμάκης: Μετά την Κρουζ Αζούλ και οι Κλαμπ Αμερικά και Κορίνθιανς για τον Έλληνα φορ

Ο Γιακουμάκης ήταν η γενεσιουργός δύναμη στην επίθεση της Εθνικής

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Κρουζ Αζουλ δεν είναι μόνη που ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Γιακουμάκη, αφού στο «παιχνίδι» έχουν μπει η Κορίνθιανς, η Κλαμπ Αμέρικα και κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο δημοσιογράφος του Relevo, Ματέο Μορέτο έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα X στην οποία καταπιάστηκε με την περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη. Ο Έλληνας επιθετικός βρέθηκε τις μέρες αυτές στο επίκεντρο εξαιτίας πρότασης που έγινε για κείνον στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ από την Κρουζ Αζούλ, η οποία απορρίφθηκε, με τους Μεξικανούς όμως να αναμένεται να επανέλθουν.

Ο Μορέτο ανέφερε πως η αποχώρηση του 29χρονου Έλληνα επιθετικού από την αμερικανική ομάδα είναι κοντά και ότι η Κρουζ Αζούλ δεν είναι η μόνη την οποία απασχολεί. Έβαλε στο... παιχνίδι τόσο την επίσης μεξικανική Κλαμπ Αμέρικα όσο και την βραζιλιάνικη Κορίνθιανς ενώ ανέφερε πως στο... κατώφλι του βρίσκονται και κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 10 συμμετοχές με την Ατλάντα κατά τις οποίες έχει σκοράρει πέντε γκολ κι έχει δώσει τρεις ασίστ σε 695 λεπτά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα