Μέσι: «Μαγεία» από τον Αργεντινό με γκολάρα και νέο ρεκόρ (vids)

Newsroom
messi_inter_miami_mls

bet365

Η Ίντερ Μαϊάμι μπορεί να μην επικράτησε απέναντι στη Σεντ Λούις, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι ήταν και πάλι εκεί για να προσφέρει θέαμα με τα μαγικά του.

Μια ακόμη ημέρα στο γραφείο για τον Λιονέλ Μέσι. Η Ίντερ Μαϊάμι «κόλλησε» στο 3-3 απέναντι στη Σεντ Λούις, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι από τη μεριά του έκανε και πάλι αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον κάθε άλλον. Προσέφερε θέαμα.

Ο Pulga ήταν για ακόμη μια φορά μαγικός σε παιχνίδι της φετινής σεζόν. Σκόραρε, δημιουργούσε, περνούσε όποιον έβρισκε μπροστά του. Ο Μέσι συνεργάστηκε στο 1-1 με τον Ζόρντι Άλμπα και αφού πέρασε όποιον πήγε να τον σταματήσει, πλάσαρε υποδειγματικά.

Ο Μέσι μάλιστα κατάφερε να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ στο πρωτάθλημα του MLS. Με το γκολ που πέτυχε, ο Αργεντινός έγινε ο ποδοσφαιριστής που φτάνει πιο γρήγορα από τον καθένα τα 25 γκολ+ασίστ σε μια σεζόν, καθώς χρειάστηκε μόλις 12 συμμετοχές τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα για να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα