Ρόις: Έτοιμος για... νέες - Ηνωμένες - πολιτείες, βρίσκεται πολύ κοντά στους LA Galaxy

Ρόις: Έτοιμος για... νέες - Ηνωμένες - πολιτείες, βρίσκεται πολύ κοντά στους LA Galaxy

Μάρκο Ρόις

bet365

Ο Μάρκο Ρόις «φλέρταρε» έντονα με τη Σάρλοτ αλλά φαίνεται πως θα καταλήξει σε άλλη ομάδα του MLS και συγκεκριμένα τους LA Galaxy με τους οποίους βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Το «αντίο» του δεν ήταν αυτό που θα επιθυμούσε. Ο Μάρκο Ρόις φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της αγαπημένης του Ντόρτμουντ στον χαμένο τελικό του Champions League και πλέον ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις.

Είναι σαφές πως ο Γερμανός επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική και τον τελευταίο καιρό η Σάρλοτ τον πολιορκούσε έντονα. Ωστόσο, όπως φαίνεται, ίσως να καταλήξει σε άλλη ομάδα του MLS και συγκερκιμένα τους LA Galaxy. Όπως μετέδωσε το Athletic, ο Ρόις βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα του Λος Άντζελες και είναι πιθανό το deal να ολοκληρωθεί σύντομα.

Η Σάρλοτ από την πλευρά της μπορεί να χάσει τον Ρόις, ωστόσο δεν θα βγει εντελώς χαμένη. Κι αυτό διότι έχει εξασφαλίσει τα λεγόμενα discovery rights του 35χρονου Γερμανού. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως έχει τον πρώτο λόγο για τη μεταγραφή του και οποιοσδήποτε άλλος σύλλογος επιθυμεί ακόμα και να διαπραγματευτεί μαζί της θα πρέπει να πάρει την άδειά της, πληρώνοντας και το αντίστοιχο αντίτιμο. Έτσι, αν ο Ρόις τελικά υπογράψει στους LA Galaxy, η Σάρλοτ θα βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό.

Αυτή τη στιγμή οι LA Galaxy βρίσκονται στην 4η θέση του Western Confernce του MLS.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα