Μέσι: Ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ αποκάλυψε πως του έδινε 1,4 δισ. ευρώ

lionel_messi

bet365

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αλ Ιτιχάντ, Ανμάρ Αλ-Χαιλί, ο Λιονέλ Μέσι αρνήθηκε πρόταση ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ πριν πάει στην Ίντερ Μαϊάμι.

Όταν ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν η Αλ Ιτιχάντ τον «χρύσωσε» για να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβίας. Παρά τη μυθική πρόταση που είχε στα χέρια του ο Αργεντινός σούπερ σταρ προτίμησε να πάει στο MLS για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του κλαμπ, Ανμάρ Αλ-Χαιλί, ο Pulga αρνήθηκε προσφορά ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ.

«Του κάναμε μια πρόταση 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αλλά αρνήθηκε επειδή η οικογένειά του ήθελε να φύγει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήμουν έκπληκτος δεν πίστευα ότι ένας παίκτης θα μπορούσε να αρνηθεί μια τόσο μεγάλη πρόταση για χάρη της οικογένειάς του. Το σεβόμαστε, γιατί η οικογένεια είναι πιο σημαντική από τα χρήματα», είπε ο Αλ-Χαϊλί.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Μέσι μίλησε για το ενδεχόμενο να ενταχθεί στη Saudi Pro League και ανέφερε: «Είχα πολλές επιλογές στο τραπέζι. Έπρεπε να τις αναλύσω και να τις σκεφτώ με την οικογένειά μου, πριν πάρω την απόφαση να έρθω στο Μαϊάμι. Η πρώτη μου επιλογή ήταν να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ήταν δυνατό να επιστρέψω, αλλά είναι αλήθεια ότι μετά σκέφτηκα πολύ να πάω στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, που θα μπορούσε να γίνει ένα σημαντικό πρωτάθλημα στο άμεσο μέλλον. Ως πρεσβευτής τουρισμού για τη Σαουδική Αραβία, ήταν ένας προορισμός που με τράβηξε, γιατί είναι μια χώρα που έχω επισκεφτεί και μου αρέσει αλλά και λόγω της ανάπτυξης του πρωταθλήματος και των προσπαθειών που γίνονται για τη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου ανταγωνισμού».

Θυμίζουμε πως η Αλ Ιτιχάντ το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε τους Φαμπίνιο, Ενγκολό Καντέ, Ζότα και τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα