Μέσι: Παίρνει παράταση η επιστροφή του λόγω... μόλυνσης στον λαιμό

Newsroom
Μέσι - Ίντερ Μαϊάμι

bet365

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στη δράση είχε προγραμματιστεί για την εβδομάδα αυτή ωστόσο μια μόλυνση που τον ταλαιπωρεί στον λαιμό αναμένεται να τον κρατήσει για μια εβδομάδα ακόμα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Νέο πρόβλημα για τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μετρούσε αντίστροφα τις τελευταίες ημέρες για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και τελικά φαίνεται πως δεν θα προλάβει το αυριανό παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι απέναντι στη Φιλαδέλφεια.

Ο λόγος της απουσίας του δεν έχει να κάνει με το διάστρεμμα που υπέστη απέναντι στην Κολομβία στον τελικό του Copa America αλλά με μια μόλυνση που τον ταλαιπωρεί στον λαιμό τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με τα Μέσα της Αργεντινής, παρότι ο Μέσι προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα στο στρατόπεδο της Ίντερ Μαϊάμι δεν θέλουν να ρισκάρουν και δεν αναμένεται να δώσουν χρόνο συμμετοχής στον «pulga» στο ερχόμενο ματς.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Μέσι θα είναι έτοιμος για το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Ατλάντα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα