Μέσι: Δύο γκολ και μια ασίστ ο Αργεντινός στην επιστροφή του στη δράση

Μέσι - Ίντερ Μαϊάμι

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στη δράση μετά από δύο μήνες και οδήγησε την Ίντερ Μαϊάμι σε άνετη νίκη επί της Φιλαδέλφεια με 3-1, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με δύο γκολ και μια ασίστ.

Δύο μήνες ακριβώς έμεινε στα «πιτς» ο Λιονέλ Μέσι. Ο pulga είχε τραυματιστεί στις 15 του Ιούλη στον τελικό του Copa America απέναντι στην Κολομβία, τραυματίζοντας τον αστράγαλο του. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ κατάφερε να ξεπεράσει εγκαίρως το πρόβλημα του ώστε να προλάβει την αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι με τη Φιλαδέλφεια και να προσφέρει ένα φοβερό σόου στα γήπεδα του MLS.

Στην πρώτη του συμμετοχή μετά από δύο μήνες, ο Μέσι έλαμψε. Πέτυχε δύο γκολ, είχε μια ασίστ και πανηγύρισε σαν άλλος... Στεφ Κάρι, βάζοντας στον ύπνο τους ποδοσφαιριστές της Φιλαδέλφεια. Ο Μέσι συνεργάστηκε με τους συμπαίκτες και φίλους, Ζόρντι Άλμπα και Σουάρες, καθώς εκείνοι ήταν που του «έφτιαξαν» τα δύο γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός σε διάστημα τεσσάρων λεπτών για να φέρει τούμπα το παιχνίδι και να δώσει το προβάδισμα στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Μέσι ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, καθώς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ανταπέδωσε την ασίστ στον Σουάρες ο οποίος σημείωσε το τελικό 3-1 και σφράγισε τη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα