Κούτσιας: Ο Έλληνας επιθετικός χάρισε τη νίκη στο Σικάγο με καρφωτή κεφαλιά (vid)

Newsroom
Χάρισε με κεφαλιά τη νίκη στην Σικάγο Φάιρ ο Κούτσιας, ζωντανή στο... κυνήγι των Play-offs (vid)

bet365

Ο Γιώργος Κούτσιας πέρασε ως αλλαγή λίγο μετά το 70ο λεπτό και κατάφερε να οδηγήσει τη Σικάγο Φάιρ στη νίκη, πετυχαίνοντας το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του απέναντι στους Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Δεύτερο γκολ για τον Γιώργο Κούτσια μέσα στον Σεπτέμβρη στα γήπεδα του MLS. Δύο εβδομάδες μετά το γκολ του απέναντι στην Ίντερ Μαϊάμι, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ «πλήγωσε» τους Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Αυτή τη φορά μάλιστα, το γκολ του νεαρού επιθετικού χάρισε στην ομάδα του τη νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι στους «ταύρους» της Νέας Υόρκης.

Ο Κούτσιας ξεκίνησε το παιχνίδι από τον πάγκο και εν τέλει πέρασε στο ματς στο 71ο λεπτό. Σχεδόν τρία λεπτά αργότερα, ο Έλληνας επιθετικός κατάφερε να βρει δίχτυα με μια καρφωτή κεφαλιά και να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Κούτσιας έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με το γκολ αυτό και σκόραρε το πέμπτο του τέρμα σε όλες τις διοργανώσεις στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα