Ίντερ Μαϊάμι - Σάρλοτ 1-1: Μοιράστηκαν από ένα βαθμό με μοιραίο τον Σουάρες

Newsroom
suarez_mls

bet365

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν στην μεταξύ τους αναμέτρηση Ίντερ Μαϊάμι και Σάρλοτ με το ισόπαλο 1-1, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του MLS στην Ανατολική περιφέρεια. Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Σουάρες.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα η Ίντερ Μαϊάμι δεν κατάφερε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι να πάρει τη νίκη, μένοντας στο 1-1 με την Σάρλοτ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σφιντέρσκι, ο Μέσι ισοφάρισε και ο Σουάρες έχασε τη φάση της χρονιάς για να δώσει το... τρίποντο στην ομάδα του.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι ιδιαίτερο μιας και οι δύο αντίπαλοι είχαν ως πρώτο στόχο να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Το σκορ άνοιξε, τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση της μίας ώρας παιχνιδιού με τον άλλοτε επιθετικό του ΠΑΟΚ, Κάρλο Σφιντέρσκι, να βρίσκει δίχτυα και να δίνει προβάδισμα στην Σάρλοτ.

Η Ίντερ Μαϊάμι, όμως, βρήκε άμεσα απάντηση με τον Λιονέλ Μέσι να κινείται παράλληλα με την μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, δέκα λεπτά αργότερα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στα χασομέρια του ματς όταν ο Λούις Σουάρες βρέθηκε φάτσα με την αντίπαλη εστία, μετά από ασίστ πάρε - βάλε, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Σημειώνεται πως η ομάδα του Λιονέλ Μέσι, παρά την τρίτη σερί ισοπαλία, παραμένει στην κορυφή της Ανατολικής περιφέρειας με 65 βαθμούς σε 31 αγώνες. Την ακολουθεί η Κολούμπους Κρου με 57 βαθμούς και με μία αγωνιστική λιγότερη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα