Μέσι: «Ξεκλείδωσε» τον πανηγυρισμό του Iron Man με την Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Ο Μέσι πανηγύρισε αλά Ironman με την Ίντερ Μαϊάμι

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει τη ρουτίνα... σούπερ ηρώων που έχει συνεννοηθεί με τους γιους του όταν πανηγυρίζει ένα γκολ με την Ίντερ Μαϊάμι, αυτή τη φορά «ξεκλειδώνοντας» την πόζα του Iron Man.

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στη δράση μετά από τρεις μήνες σήμανε και την άμεση επιστροφή στα γκολ, με τη ντοπιέτα κόντρα στη Φιλαδέλφεια στις 15 Σεπτεμβρίου να δίνει τη θέση της στο γκολ που πέτυχε τα ξημερώματα (29/9) και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στη Σαρλότ.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρήκε δίχτυα με ένα υπέροχο πλασέ-σήμα κατατεθέν του φτάνοντας τα 841 γκολ καριέρας και το πανηγύρισε με χαρακτηριστικό τρόπο, δίνοντας συνέχεια στο μοτίβο... σούπερ ηρώων που άρχισε να φτιάχνει από το καλοκαίρι του 2023.

Συγκεκριμένα, ο Μέσι επιδίδεται συχνά πυκνά σε φιγούρες γνωστών σούπερ ηρώων από την ημέρα που υπέγραψε στον αμερικανικό σύλλογο, μια κίνηση που έχει συνεννοηθεί με τους γιους του οι οποίοι του ζητούν από τη μεριά τους κάθε φορά κι έναν διαφορετικό αγαπημένο τους ήρωα.

Έτσι, μετά τον Thor και τον Spider Man, σειρά είχε ο Ironman, με τον Μέσι να αντιγράφει τη χαρακτηριστική του πόζα και να το διασκεδάζει, ρίχνοντας αμέσως το βλέμμα του στην εξέδρα όπου τον κοιτούσαν οι γιοι του Τιάγκο, Τσίρο και Ματέο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα